Om Oss

Om oss

VÄLKOMMEN TILL DIN PERSONLIGA BOKFÖRINGSBYRÅ.
Link 24 bildades med visionen om att erbjuda ekonomitjänster online till små och stora ägarledda företag.
Idag arbetar vi nästan uteslutande digitalt med alla våra kunder och vill gärna fortsätta ligga i framkant när det gäller digitalisering och ny teknik. Trots det tror vi inte på "bokföring som sköter sig självt" utan allt material granskas av våra medarbetare så att du som kund kan känna dig trygg med att det blir rätt från början till slut. 
 
Vi värdesätter en personlig kontakt och tror på att kommunikation och digitalisering i kombination är ett vinnande koncept. Därför kan du alltid chatta, maila eller lyfta luren och ställa dina frågor till din personliga konsult som kan ditt företag och som alltid svarar på dina frågor. 

Vi har kunder utspridda över hela landet men vårt kontor ligger i Linköping i Mjärdevi Center. Har du vägarna förbi får du gärna boka ett möte eller komma förbi på en kopp kaffe. 

Vårt utbud av ekonomitjänster:

Bokföring

Vi erbjuder löpande bokföring med månadsvis rapporter och avstämningar. Naturligtvis kan du lämna allt material digitalt.

Bokslut

Vi hjälper er att upprätta bokslut så att ni kan ägna tiden åt er verksamhet istället.

Administration

Vi erbjuder avstämning av kund- och leverantörsreskontra, betalningar, fakturering och posthantering.

Årsredovisning

Vi upprättar årsredovisning och ser till att Bolagsverket får alla papper i god tid. 

Lönehantering

Vi erbjuder kvalificerad lönehantering med semesterberäkningar, förmånsvärden, kontrolluppgifter och arbetsgivardeklaration.

Deklaration

Vi hjälper er med både bolagsdeklarationen, K10-blanketten, NE-bilagan och den privata deklarationen.